Kdo smo?

O restavraciji Chang

Pri nas lahko poskusite avtentično hrano iz azijske tradicije. V Sloveniji so izjemni okusi naše kuhinje prisotni že od leta 1997.

Chang in začetki

Ji/rongqiang (季荣强) oz. Chang, kot ga je poimenovala učiteljica slovenščine v Ljubljani, je v Slovenijo prišel leta 1996. S 17 leti se je pri sestri zaposlil kot natakar, že leto kasneje pa je v Velenju vodil bratovo restavracijo.

Leta 2002 je v Kopru, kamor je sprva prišel na dopust in tudi prvič videl morje, z mlajšim bratom in dvema kuharjema odprl svojo restavracijo. Leta 2019 je odprl še restavracijo v Ljubljani, kjer poleg kitajske ponuja tudi japonsko kuhinjo. Danes zaposluje prek 40 ljudi.

Okusite kitajsko in japonsko kuhinjo.

V naši restavraciji pripravljamo tako pekinške, sečuanske, kantonske kot tudi šanghajske kulinarične dobrote. Poleg kitajskih dobrot ponudjamo tudi japonsko kuhinjo. Vse pa lahko poplaknete s pestro ponudbo originalnih pijač kot so mandarinino in slivovo vino, kitajsko & japonsko pivo in bambusovo žganje.

Prostora je dovolj. Poleg velike zunanje terase so na voljo tudi ločeni prostori, namenjeni večjim skupinam, med drugim primerni za poslovna kosila in srečanja.

Rezervirajte prek telefona

V restavraciji so na voljo posebni prostori, namenjeni večjim skupinam, primerni tudi za poslovna kosila in druga srečanja. Rezervacije sprejemamo vsak dan od 12h do 22h.

+386 1 542 88 88
Lokacija Ljubljana. Iščete Koper?